Gehoorzaam

Zomaar een dinsdagavond ik rij uit mijn werk naar jou toe, rustig avondje op de bank in de planning. Zoals altijd dat gekut met parkeren en kom lekker druk bij je binnen vallen. Begin uiteraard te zeuren dat de gordijnen dicht moeten wat je dan ook heel lief doet. Eerst maar eens even een drankje, lekker tegen je aankruipen en landen…

Je zegt dat je gaat koken en zegt mij dat ik even lekker onder de douche moet gaan staan en dan kan ik daarna lekker mijn jogging aan doen. Als ik klaar ben met douchen is het licht overal uit En op een paar kaarsjes na is het donker, ik roep je maar geen antwoord. Dan toch maar zoeken waar je bent maar kan je nergens vinden, op bed ligt wat kleding voor mij klaar en de opdracht dat ik dat aan moet trekken. Uiteraard de grote tweestrijd bij mij omdat ik ergens de pest over in heb en in staat ben naar huis te gaan, maar ergens weet ik dat dit het begin is en ik kan nu niks anders dan gehoorzamen. Ik trek de kousen en jarretels aan en ga op bed zitten wachten op wat er komen gaat. Ineens sta je voor me, je zegt niks pakt me vast en geeft me een zoen. Je pakt mijn hand en trekt me rustig mee de slaapkamer uit.

Ik moet blijven staan van je en je doet je ding met de touwtjes. En je maakt me duidelijk dat ik op mijn rug op de tafel moet gaan liggen. Mijn armen bind je vast en ik kan nu geen kant meer op. Ergens ben ik enorm bang maar je kijkt me af en toe aan en zo weet ik dat ik veilig ben en het goed doe. Je speelt met mijn tepels, steeds harder en gek genoeg ga ik de pijn lekker vinden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *