Op een Grieks eilandje

Eén keer per carrière is er een zakelijke bijeenkomst op een eilandje in de Egeïsche Zee waar geen vliegveld is en waar maar twee keer per week een boot komt. Zo’n bijeenkomst is anders dan andere: hij is van dinsdag tot donderdag, is van negen tot vier, en de rest van de middag wordt tot het diner halverwege de avond aan het strand doorgebracht. Ook apart is dat er nudistenstrandjes zijn – ‘k had die niet in Griekenland verwacht. Lindsay was al naar Nederland terug, een bruiloft of zo, maar Freddy en ik hadden het weekend aan de bijeenkomst vastgeknoopt. Hij was een nieuwe assistent, vers van de opleiding, die nog maar net voor mij en Lin werkte, en die met de neus in de boter viel. Het was moeilijk de elegantie van zijn door kleding aan het oog ontrokken lichaam niet in te beelden. Mijn vrouw grapte toen ik daar over vertelde, dat ik er maar werk van moest maken – ze had mijn interesse voor mijn eigen geslacht allang door en maakte mij op attent op ieder waar ze van dacht dat ik het interessant zou vinden. Tot nu was het bij filmpjes kijken gebleven, maar dat kon zo veranderen. Ze wist ook wel dat werk maken van Freddy niet aan de orde was omdat ik zover niet was en niet verder wilde gaan: hij werkte voor mij, en hij was hij jonger – twintig jaar volgens zijn CV. Maar hij was leuk in de omgang en zag er goed uit. Bij het reserveren van de kamers was iets misgegaan: er waren er twee voor drie personen gereserveerd. Dat kon niet meer veranderd worden omdat ze door de bijeenkomst vol zaten, en een ander hotel was niet in de buurt. Het zou bij onze buitenechtelijke aktiviteiten passen als Lin en ik de kamer zouden delen, maar dat zou vragen bij Fred en de andere deelnemers opwekken. Maar om nu met hem de kamer te delen? Ik zag ze al hun kop krabben: twee kerels op een kamer. Maar aan de andere kant had Lindsay, nu vier maanden zwanger, het was al te zien, na de drukke dagprogramma’s ’s avonds rust nodig. Ik had voorgesteld dat Freddy met mij de kamer zou delen, en hij had had gezegd daar geen bezwaar tegen te hebben maar ook dat we het beste meteen open kaart over de reden die immers praktisch was konden spelen. Opeens bevond ik me zonder dat ik daar op uit geweest was in mijn droom.

We deden gewoon en al gauw bleek dat we niet preuts waren. Freddy bleek over minder schaamtegevoel te beschikken dan ik op die leeftijd, en ik paste me nog die eerste avond aan. Hij was daar beneden glad geschoren en dat constrasteerde met mijn bos. Hij zei dat hij de volgende dag eerst een scheersetje ging kopen, want dat kon echt niet. Toen ik de bank slaapklaar wilde maken, zei hij dat ik gewoon in bed kon. Trots appte ik mijn vrouw dat ik voor het eerst met een vent in bed lag. Als bewijs stuurde ik een selfie van mij en een lachende Fred met voor de grap een hand op mijn borstkas mee. Ze appte terug of ik zoals gewoonlijk bloot sliep. Als antwoord maakte ik tot zijn vermaak een selfie van hoe ik er bij lag. Terug kwam een duimpje. Daarna appte ik dat ik ging slapen en wenste ik haar met een digikus welterusten. Hij zei dat ik een lekker buikje had. Anders dan zijn platte gladde liep er een streepje haar naar de weelderige begroeiing op mijn borstkas en was het buikje, hoe zal ik het zeggen, ontwikkeld. Dat kon natuurlijk ook door de leeftijd komen, maakte ik me wijs. Een hand er op leggend, de eerste keer dat een vent dat deed hoewel het in gedachten vaak gebeurd was, adviseerde hij mij te fitnessen, waarop ik een hand op die van hem leggend antwoordde dat ik dat ik dat al deed. Ik draaide me op de zij en meer naar hem toe. Mijn piemel zwol op en gaf zich aan de zwaartekracht over. Hij was in half opgezwollen toestand ongeveer even lang als die van hem. Gewoonlijk lette hij niet op het geslacht, zei hij, het ging er om of iemand hem een goed gevoel gaf. Ik vertelde dat ik op het andere geslacht viel maar geleidelijk meer voor het zelfde was gaan voelen zonder dat dat tot iets concreets geleid had. We vergeleken pikkies – de mijne had een knik en bij die van hem kwam de eikel uit te voorhuid, waarna we na even gekletst te hebben elkaar welterusten kusten. Bij het scheren kwamen voor het eerst relaties ter sprake. Na afloop voelde hij heerlijk glad aan en leek hij groter. De rest van de week gingen we als daar gelegenheid voor was op relaties door en pelden we ons innerlijk als de ringen van een ui af. Hij had in een vriendengroep gezeten waarin relaties vloeibaar waren en mensen ongeacht het geslacht met elkaar omgingen. Hij had zowel met meisjes als met jongens wat gehad hoewel er nu geen speciaal iemand was en hij in one-night-stands zijn heil zocht. Zijn openheid werkte aanstekelijk. Ik had ook een groep vrienden om me heen gehad maar die was op paarvorming gericht geweest en daar was mijn vrouw uit voort gekomen. Niet alleen wij maar ook onze eikels kusten elkaar welterusten en goede morgen. We hielpen onszelf van ochtenderecties af. Meest intieme moment was bij de waterval. Tot dan toe had ik altijd in mijn eentje gemasturbeerd en dit was de eerste keer met iemand erbij. We beloofden elkaar dat wat daar gebeurde, daar zou blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *